Latterbooking til firmalatter og latter til
polterabend eller fest, kontakt latterinstruktør
og foredragsholder Vibe Larsen på tlf. 20671003

 HK-klubben i Solrød har haft fornøjelsen af Vibe Larsens foredrag
”Ud med hovedpinen – ind med latteren”.
Da Vibe selv er en lattermild person, gik der ikke længe før vi begyndte at trække mundvigene opad (selv under teknikkerne til at forebygge hovedpine). Da vi nåede til latterøvelserne var ansigterne flækkede i store grin.
Som en af deltagerne senere udtalte ”Jeg blev helt HØJ ”.
Alt i alt må vi sige, at det var en levende og positiv aften med gode teknikker til at klare/forebygge en hovedpine. Latterøvelserne var forløsende og energigivende.
Venlig hilsen
Lene Hansen
HK – klubben i Solrød Kommune

HK Vestsjælland
Tak for din medvirken ved medlemsarrangementet om ”Ud med hovedpinen - ind med latteren”. Vi var meget glade for din måde, at fremlægge emnet samt din evne til hurtigt at tiltrække deltagernes interesse og deres indlevelsesevne.
Flere af deltagerne har efter arrangementet givet tilbagemelding om, at det var en interessant aften, og at de virkelig fik noget med hjem, som kan bruges i dagligdagen.
Vi håber at kunne gøre brug af dig en anden gang.
Med venlig hilsen
HK VESTSJÆLLAND
Service og Industri
Birthe Søhuus
Sektorformand
 
Slagelse Seminariet
Foredragssalen på Slagelse Seminariet var fyldt op da Vibe Larsen holdt sit foredrag ”Ud med hovedpinen – ind med latteren”.
Foredraget var sjovt, underholdende og humoristisk, men samtidig fyldt med informationer om, hvad der er godt for sjæl og krop. Ikke blot er Vibe Larsen en humorist, der kan få latterbrølene til at rulle gennem salen med sine små situationsspil og hverdagseksempler i forrygende morsom indpakning, men har samtidig stor viden inden for sundhed og velvære, og ikke mindst formår hun at få intentionen frem hos tilhørerne, om at bruge sig selv anderledes fremover. Foredraget giver også ideer til, hvordan der kan skabes en glad og harmonisk hverdag for børn i børnehave og skole.
Det er mit indtryk, at deltagerne gik fra foredraget med følelsen af, at de virkelig fik noget med hjem – samtidig med, at de havde ligget flade af grin.
Mary Stisen
Kursuskoordinator på Slagelse Seminariet

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk